Meer over Verenigingen

Mannenvereniging Filadelfia

Mannenvereniging Filadelfia heeft als doel om mannen uit de gemeente, jong en oud, bij elkaar te brengen, om met elkaar Gods Woord te bestuderen, geestelijk en praktisch om elkaar heen te staan en elkaar te bemoedigen en te onderwijzen. Van september tot medio april komen we elke twee weken op maandagavond bij elkaar. In de afgelopen seizoenen hebben we op deze avonden onder andere de Galatenbrief, het Bijbelboek Daniël, en de thema’s ‘Man naar Gods hart’ en ‘Waar zijn de vaders?’ behandeld. Deze thema-avonden en avonden met vrije onderwerpen wisselen elkaar af.Naast de reguliere avonden organiseren we als mannenvereniging elk voor- en najaar een ontbijt op zaterdagmorgen. Rondom een broodmaaltijd wordt de dag dan met elkaar begonnen met zingen en gebed en wordt een inleiding verzorgd door het bestuur of, indien mogelijk, een predikant.We sluiten het seizoen af met een avond waarin onder andere het collectedoel centraal staat. Hiervoor nodigen we een spreker van de desbetreffende organisatie uit, en overhandigen we de collecteopbrengst van de afgelopen periode.

Ook u en jij bent van harte welkom op al deze genoemde bijeenkomsten. De avonden beginnen om 20:00 uur en rond 21:45 uur sluiten wij af. In het kerkblad zullen de data worden doorgegeven. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar mv@hhgridderkerk.nl of contact opnemen met een van de bestuursleden:

Alex van der Plas - Voorzitter
David Golverdingen - Tweede voorzitter